02december 2023

 Facebook ČKZ 

ckz

Zadnje novice

Vabimo vas k udeležbi na spletnem seminarju Poti solidarnosti (Routes of Solidarity), ki bo potekal ob izidu publikacije The Dark Sides of Europeanisation. 

 

Seminar bo potekal v ponedeljek, 22. junija, med 18.00 in 20.00, in sicer v angleščini, na njem pa bodo sodelovali Nidžara Ahmetašević, neodvisna raziskovalka in novinarka iz BiH, ena od avtoric publikacije; član uredništva ČKZ, predavatelj na UL in prav tako eden od avtorjev publikacije Andrej Kurnik; in Eleni Takou iz organizacije Human Rights 360. Diskusiji se bodo pridružili tudi predstavniki različnih balkanskih organizacij, ki se ukvarjajo z migracijami.  

 

Za udeležbo se registrirate prek povezave: https://zoom.us/webinar/register/WN_KC-01z6aRA-QGEiLtanZwAPo registraciji boste na elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo s povezavo do seminarja.  

 

Publikacija The Dark Sides of Europeanisation je dostopna na povezavi:  https://www.ckz.si/12-novice/obvestila/184-the-dark-side-europeanisation ter https://www.rosalux.rs/sites/default/files/publications/MITROVIC_Dark_Sides_of_EU_.pdf

Informacije o načinu shranjevanja in obdelavi podatkov najdete na povezavi: https://www.rosalux.de/dsgvo-zoom